Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 24 Mac 2009

Bergaya Dengan Tie Racks..

Actually sudah lame ingin mengepost these pics..hihihi..finally i have my very own of tie rack's collection..bought it from www.amihoney.blogspot.com..so kawan2 silalah berkunjung ke blog ami ntok memilih pelbagai pilihan of tyrax ni..Actually i bought 3 designs which cost me just RM160..average RM53+ for every pieces of it..Murah kan??My colleague Shikin dah sambar satu so tinggallah dua..So here are my addition to koleksi tudung that i have..

This pic taken dalam surau office..sajer gatal..this one da material is from chiffon..nice to wear on hot weather coz dia xpanas so kita akan rasa selesa..cewah..promotelah plak..

This pic lak taken masa g notebook hunting at Plaza Low Yat, this one is Polyesther..i strongly not recommended using this tyrack to go for an outdoor activity, sangatlah panas coz angin xleh nak kuar masuk..if u r going to da an air conditioning's place..well, this is da best choice!!

Overall, i'm feeling satisfied with these tie racks..tapi kinna kecik sket..al maklumlah nikan scarf ntok minah salleh..so i guess Tudung Bawal is still on da top of my Tudung's list..ya bebeh..Still looking for some extra cash to buy another tie racks tapi tengoklah dulu..This month ajer aku dah beli 4 helai tudung (3 tie rack & 1 Tudung Bawal Manjalara) which already cost RM205..huh!!!

7 ulasan:

:: vErde+hAzizi :: berkata...

same la tudung yg 1st tue...senang nak pakai kan...n sejuk one thing! ;)

ami berkata...

thank again kak ila :),tau yg first one to your fav hehe.tudung bawal manjalara tue gano kak ila?

zailamohamad berkata...

Verde--Tol tu, dats y this is my fav one..
ami--haa..sebab tulah kn tgk sale's blog akak..hang p jual tudung bawal kat mat salleh nu plak!!hihihi..

Mrs LVoe berkata...

kkain chiffon mmg sejuk dear. if buat baju kurung lagi syiok pkai.

Nurhayati berkata...

welcome to the world of TR.. hihihi
pasni wat collection banyak2 k.. =)

salam from Mummy Zara

zailamohamad berkata...

Mrs LVoe--Yap, agree with it..silalah ke sale's blog saya; www.marikelih.blogspot.com ntok melihat pelbagai pilihan kain ela chiffon..leh wat baju raya nanti=)

Nurhayati--Hahahaha..hopefully janganlah addicted to it..jenuh nak order jauh sangat=)

To ALL TieRack Scarf LOvers.... berkata...

Tie Rack scarves!!!! visit us today..http://scarfonline.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^