Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 18 Mei 2009

Mari Berangan

sekarang ni aku suka berangan..xsalah kan kalau berangan??? as long as tak mengeluarkan modal;)
pics credit to RL, Spiegel & Warehouse..actually ader banyak lagi cool website tapi macam malas nak surf bebanyak cause takut rambang mata & tergiler sorang2;)




dahler tew berangan jek;) actually kan, nowadays ni me suker sangat2 dress macam ni..because even dow u r bertudung, but now u can wear inner kat dalam kan so xderlah sexy sangat..hermm..cumer tang size jer, i'm not so sure because i haven't done anything yet to get rid all of my lemaks tepu yang mengelilingi perot & vontotku ini..mencik!!! so let just beranganlah dulu yer;)

5 ulasan:

Diana@Mama Adam Mukhriz berkata...

wah santekkkkkkkkkkkkkkkkk

honeylanz berkata...

suka pic yg 1st n last
cun ahh

zailamohamad berkata...

Mama Adam Mukhriz, memang cun kan?? harga pon cun jugaksss...ahaksss..

honeylanz, agree with u..tapi bagi zaila..semua comey;)

Mrs LVoe berkata...

bile la dear.. ala cantik utk diri sndiri ape salah yea

zailamohamad berkata...

Owh sha..Zaila pon pikir macam teww..lalalalalalalala;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^