Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 21 Mei 2009

Tokey Tudung

Hiihihihihi..nowadays i've got new name dah..Tokey Tudung..ok taks??;-)

me wearing Tudung Bawal Sulam Manik..kater tokey tudung so haruslah menunjuk bergaya dengan tudung baru;-)
& juga baju baru matching ngan tudung

just look at those maniks

bergaya dengan Tudung Bawal Sulam Tangan & juga matching blouse;-o

Kawan2, silerlah jangan termuntah yer..biaserlah..Zaila kena promote tudung2 yang Zaila jual kan..so xsalah kalo berangan jadik model kan;)
Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^