Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 20 Jun 2009

Happy Birthday to Jane_Doe3328..i mean belated;)

no gifts, no flowers, no handbags, no money, no no no
ni jer yang Zaila mampu bagi;)
.
.
.
.
.

Happy Birthday MySpace Comments and Graphics2 ulasan:

jane_doe3328 berkata...

Terharunya saya zaila...sob sob sob

Siap buatkan entry tuh, mekasih banyok deh :)

zailamohamad berkata...

no hal Jane..lagipon sungguh..Zaila xdok gapo nak bagik..nilah hok Zaila mampu..glemerkan Jane sikijap;)

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^