Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 20 Jun 2009

Kereta Saye

Malam ni, sambil2 terjah blog kengkawan..tetiba akak Bada bagik tag kat Zaila..dah orang bagik..haruslah amik dengan hati yang ikhlas..thanks akak;) Tetibe mata ni raser xngantuk so baik layan buat tag dulu..

1. When do you get your driving licence?
erm..masa tengah praktikal..naseb baik sekali test jer tapi yang hampeh sampai sekarang takut nak bawak keta!!!


2. Your first car is...?
ermm..takdak lagi..keta laki = keta saye bole???


3. What type is your car now?
Samo macam akak Bada;- Belilah Brang Buatan Malaysia...sbb senang nak dpt spare part..iyolah tuuuuuu...


4. Do you choose your plate number or was it given?
laki Zaila yang beli..tapi raser x kot..tapi masa tu tgh pemes plate JJJ****


5. What is the color of your car?
kelabu tahi anj**ng, maaf lakiku sungguh pandai dalam memilih warna kereta..xnampak kotor katenya;)


6. Reveal 3 most important things in your car.
TnG yang ni kalo hilang, sakit jiwa
pampers in case p jalan, anak2 membuang;)
payung tapi selalu pas guna tertinggal kat luar!!


7. Have you ever got yourself into accident?
dirik sendirik tak..tapi hubby pernah..Alhamdulillah kete je yang kemek..pasni kn hati2 lagi


8. When is the due for your insurance & road tax?
bulan 9 ni, naseb baik dapat duit kutu..


9. Do you plan to change your car?
Hubby tengah fenin nak pilih Mazda Evo ke Honda..hahahahha..berangan jer tu..tapi Insya Allah jika Menteri Kewangan mengizinkan, mungkin akan bertukar ke MPV tapi kn tunggu anak2 bertambah dari 2 ke ???...xtahu lagik..yang pasti bukan team bola jaring;p



10. Let's make your friend do this too. Who would you choose?

1. Saymah sajer nak bagi tugasan ko mung
2. Kak Ti kang jeles pulok temang seforum dapat tugasan;p
3. Jane_Doe3328 saing baru yang baru sambut birthday semalam;)
4. KV saing alam maya, jauh di mata tapi satu kapal
5. Sha teman blogger yang penuh dengan CINTA aka LVOE
6. Kak Iena sambil2 berpantang bole buat benda ni;p
7. Diana adik ipar K.Iena yang tengah tunggu masa untuk amik Maternity leave;)
8. CT Nuraliza jangan konpius ngan CT Nurhaliza ya!!!
9. Ayu aku tahu ko ada kereta sendiri
10. Zuhaini ibu Alia yang comel ittew

2 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

thanks dear. nnt sha buat yea

zailamohamad berkata...

ya Sha, buat jangan xbuat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^