Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 21 Ogos 2009

Haziq Yang Sakit

Hari ni..anak jantan Zaila demam, tadi check suhu badan dia cecah 37.7 Degree Celcius betol tak ejaan ni, giler lama dah tinggalkan sains;p Oleh kerana Haziq ni ada history athma, Zaila terpaksa sebenarnya suke, bolehlah mak lenjan blog kawan2;p amik EL, risau juga kalau hantar dia ke nursery..Maklumlah kat situ lagilah ramai budak2 so better Zaila yang sacrifice cuti Zaila yolah tu;p & jaga anak jantan Zaila ni..hurreyy!!!^_^

time tido pon nak gak ada CD Spongebob tu..sampai nak muntah dah Zaila tengok muka Patrick sengal tu

Dari malam tadi lagi asyik muntah, pastu pagi tadi (dalam pukul 3 pagi) Zaila tersedar tengok Haziq xtido lagi..Zaila letak tangan atas dada dia, degup jantung dia laju sungguh dah kat rumah xder alat yang boleh dengar degup jangtung tu, so sendiri buatlah Nafas pon berbunyi2..Serious naik risau so kejutkan hubby..Hubby suh Zaila sapukan Vicks pada dada & belakang Haziq..Alhamdulillah..nampak ok sket..

Actually dah lame Haziq tak kena lelah ni..Sejak kami amalkan bagi INTRA kat dia, Haziq jarang demam & lelah..tapi mungkin disebabkan keadaan sekarang yang orang slalu sakit so Haziq pon terkena juga..Tapi Alhamdulillah lah, walaupon dia lelah lagi tapi xderlah seteruk yang dulu..Tapi ape2 pon Zaila masih monitor keadaan dia, ubat klinik pon kami bagi juga..Seb baik kat rumah ni memang ada thermometer so setiap masa Zaila check suhu Haziq..

Moga anak jantan mama cepat sembuh & moga dijauhkan dari virus itu..Nauzubillahiminzalik..

ni adik yang xdemam tapi nak interframe juga

4 ulasan:

honeylanz berkata...

cepat2 la baik haziq.. rs x tenteramkan bila anak2 sakit nih...

zailamohamad berkata...

Betol Has..Zaila pon rase macam nak nangis jek..Seb baik dah ok sket..

N A N I E berkata...

Alaaaa siannya Haziq..caner dah die skrg? Hopefully dah ok sikit..

Selamat berpuasa untuk Zaila sekeluarga :)

zailamohamad berkata...

Nanie, Haziq dah ok..Alhamdulillah tapi Zaila still monitor jugak r..

Thanks Nanie..selamat berpuasa juga;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^