Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 3 Ogos 2009

Mak Dah Terjebak;)

Yap..mak dah terjebak..huhuhuhu..terjebak ngan geng Lipstik..Hari Jumaat lepas, masa lunch hour kitorang (me, K.Sahra, Herna & Kemar) p JJ Bukit Tinggi..hajat di hati nak carik lipstik idaman..at first Zaila try Kemar punya lip gloss, terus fall in love & kebetolan masa tu lipstik K.Sahra pon dah habis so apelai..dia pon ajak r join geng lipstik diorang..hihihihi..Masalahnya, mula2 memang nak carik lipstik jer tapi dah terjebak beli blusherlah plak..nak nak ade offer beli RM300++ dapat percuma bag make-up, parfume & a few sample of their products..so kitorang pon terus join pakat lipstik letak dalam satu bag dan dapatlah benda ni semua;-)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hasil rembatan kami


Zaila beli blusher in pink kiss

Intense Lasting Lipstik in crystal cherry

(all pics are from www.esteelauder.com pasai tu color dia kosong cause bila kita choose colour baru dia appear kat dalam lipatik & blusher tu)

Setelah digabungkan hasil rembatan kami, maka berjaya juga kami membodeks amoi kaunter tu bagi free sample kat kami lagi..owh..ni adalah antara free gift yang kami dapat..ada 5 semuanya, make-up bag, make-up remover, eye gel cream, anti-wrinkle lotion & parfume spray..haaaa..berebot nyah..last2 masing2 berpuas hati ngan bahagian masing2;)
parfume spray ni rasenya Herna yang dapat
Haaa..Kak Sahra amik yang ni..

Zaila lak amik yang ni (Take It Away - gentle cleansing oil) & Make-up bag warna maroon..pasai mak beli 2 barang dapat lebih sket..hihihihi
Kemar lak amik yang ni (lebih kurang r..dah puas Zaila googled tapi xjumpa yang serupa)

Seriously..memang best bile p shopping ramai2 ni..nak2 kalo semua suka brand yang sama..pakat2 beli then bila dapat free gift boleh share..suke;-) Kengkawan pon, ape kata buat macam ni gaks..haaa..sape nak shopping ngan Zaila siler angkat tangan..ngeeeee;)

5 ulasan:

jane_doe3328 berkata...

wah, soping secara berjemaah yer. kira zaila tok imam nie :P

CT NORAMIZA berkata...

zaila, akak nampak gambar je, apa citanya pun x dpt dibaca :) bestkan lipstick EL itu, akak dah jadi pengguna setia, mmg best gilerrr...

Abrahyn berkata...

wah...syoknyer sopping....estee lauder tuuuu....dah pakai nanti habaq mai ye bagus ke tak...:D

~Eila @ Along~ berkata...

eila pun suke guna EL..lipstiks dan eyeliner die...mengancam..lagipun set EL yg balockbuster punya dulu ader lagik...tahan sampai skang..hehe

zailamohamad berkata...

Jane..xleh jadik tok imam lagi..xcukop ilmu lagi;p

Kak CT, sabar ya..segala kesulitan amatlah dikesali

Abrahyn, sure..tapi maser try tu terus fall in love..memang best so xrugi beli

Eila..betol..agree with you;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^