Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 5 Ogos 2009

Tempahan Biskut Raya

"Selamat Hari Raya..hari untuk bersuka ria"..hihihihi..poser pon tak lagi, dah sebok nak raya ya;-)
Di kesempatan ini, Zaila nak buat jualan sket, nak carik duit lebih sambil tolong bisnes kawan Zaila ni

Kat sini ada beberapa pilihan biskut raya ntok tatapan kawan2 semua..haaaa...tatap jerlah ya;-)
Bagi sape2 yang nak rase, bolehlah hubungi Zaila atau sms kan alamat so Zaila bole poskan sampel..tapi kalo udah pecah, jangan marah kat Zaila pula ya;p

Tapi Zaila boleh guarantee yang semua biskut ni sedap..memang tiap2 tahun kawan Zaila amik tempahan kat office kami ni..So kalau tanya jer warga Solar, sure famous biskut2 ni..Klah..malas nak membebel panjang2 kat sini..Berikut adalah harganya;-

--RM18/50 keping (satu bekas bulat)
--RM34/100 keping (satu balang)


Kos penghantaran adalah PERCUMA di sekitar Lembah Klang & pada mereka yang tinggal kat luar negeri/negara tu boleh juga tempah, harga pos mengikut standard pos biasa..

Sape2 yang berminat, bolehlah email Zaila at zailamohamad@yahoo.com
Kalau nak rase pon boleh juga..just hantar alamat kat email Zaila & Zaila pos, xpon just sms kat 012-3228651 (boleh juga jumpa kat mane2)..

Tarikh last ntok tempahan adalah 2 minggu sebelum hari raya puasa..tapi kalo nak tempah awal2 pon xper..ikot suka hati koranglah^_^ janji bahagia di hari lebaran yang bakal tiba^_^

Biskut Suji

Biskut Ais-Krim

Biskut Dahlia

Biskut Cornflakes

Biskut Coffee

Biskut Chocolate

Biskut Almond London

Serious sedap weh..rugi kalo xbeli;-)

Nantikan satu lagi entry biskut raya..nak charge handset sat pasal nak amik gambar biskut raya lagi..tunggu naaaaaaa....

Owh..ni pulak adalah popia goreng inti udang (gambar sampel), popia ni rangup sangat, pastu plak intinya penuh..memang sedap..percayalah kat Zaila..Zaila belom raya pon dah order pasal nak makan sebagai santapan di kala lepak ngan famili..

Harga;-
--RM32/ sekilo (serious padat & banyak sekilo ni)
--RM16/ setengah kilo


2 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

zaila yg buat ker biskut2 nie?

zailamohamad berkata...

Sha, bukan Zaila yang buat..tapi kawan Zaila..sambil2 tambah pendapatan di hari lebaran ni..boleh wat beli baju raya ntok anak2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^