Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 30 September 2009

Nak Duit Minyak Wat Balik Kampung??

THIS IS A STICKY POST..PLEASE SCROLL DOWN FOR MORE ENTRY YA^_^..CLOSING OF CONTEST IS ON 30/09/2009

mysuperkids giveaway


Sertai sekarang untuk voucher minyak PERCUMA!


weblog popular 1Malaysia

Kali ni teringin nak masuk peraduan yang MySuperKids anjurkan
they name it
"Duit Raya MySuperKids Special Aidilfitri Giveaway"
since raya ni nak balik kampung halaman Zaila yang jauh di mata dekaaaaat di hati ittew
Elok sangatlah kalau dapat menang contest ini kan
Hubby juga seorang pengguna tegar minyak petrol Petronas
katanya
"Buat apa nak kayakan kompeni mat salleh, baik guna barangan buatan Malaysia"
PROUD TO BE MALAYSIAN waaaaattt!!!!
kalau dapat menang
Bestnyer..
leh bagitau kat hubby..nilah hasil penat lelah mama berblogging;p
Selalunya kalau balik kampung kami isi full tank dalam RM70
haaaaaa
Elok sangatlah tu
Kalau menang fisrt prize dah lepas sampai ke Kelantan dah^_^
sape yang tak nak kan??
so for you guys out there yang nak menang FREE minyak petrol
do visit MySuperKids punya weblog for more details ya;)
btw here are the prizes

1st Prize
PETRONAS fuel voucher worth RM70

2nd Prize
PETRONAS fuel voucher worth RM50

3rd Prize
PETRONAS fuel voucher worth RM30

Contest ends on 30th of September 2009 so hurry!!!




6 ulasan:

syahadah berkata...

salam kenal zaila..thanks link blog saya dlm blog awak ni..saya add awak juga ye

zailamohamad berkata...

Syahadah, okess..salam kenal juga;)

ienaadifisa berkata...

salam zaila...
iena tinggal komen kat sini ye..


yup Usana Nutrimeal sedap..
mmg iena recommend..

jom arrr try..

pape just email iena k
inz8799@yahoo.com

Lady of Leisure berkata...

hi zaila.. jumpa jugak lady dengan blog zaila ni hehe..
btw salam ziarah n salam kenal..
lady follow n link u in my blog list ya..
:)
nice blog anyway, banyak makan2 kat blog zaila ni.. i likeee...

zailamohamad berkata...

Lady, thanks..pasai tu r tuan punya blog ni gemoksss;p

honeylanz berkata...

untung tu if menang..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^