Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 16 September 2009

SELAMAT HARI RAYA SEMUA;)

(image google)

Walaupon masih ada 4 hari lagi
tapi Zaila ingin menggunakan kesempatan yang ada ni
untuk mengucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
buat semua kawan2
pembaca Welcome II My Life ni
followers Zaila
& semua yang mengenali Zaila
Semoga aidilfitri kali ini akan memberikan keinsafan kepada kita semua
pada yang pulang ke kampung halaman
berhati2 di jalan raya
Zaila pon akan bertolak pulang ke Kelantan pagi Jumaat ini
doakan semoga kami selamat sampai
dengan ini
Zaila ingin membuat pengumuman
blog ini akan bercuti hari raya
18/09/2009 ~ 28/09/2009
Insya Allah jika ada masa
Zaila akan update dari kampung
itupon kalau broadband mengizinkan;)

13 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

selamat hari raya maaf zahir dan batin untuk zaila sekeluarga..
:)

Diana (Mama Adam Mukhriz) berkata...

selamat hari raya zai .. selamat bercuti & balik raya yer ;-)

Zuhaini berkata...

tq! selamat hari raya to u too!

ar.nie berkata...

Selamat Hari Raya Zaila!!!

p/s : Eh, selama nie gigih saya try access to blog Zaila melalui your blogger profile, tapi tak buleh. Access denied, gitu. Nie, seb baiklaa ternampak kat blog cik Mimi. Saya add your link ya! ;)

honeylanz berkata...

samala... Selamat Hari Raya jugak. mybe has pun cuti dr blogging ;)

CT NORAMIZA berkata...

selamat hari raya zaila, semoga kita selamat di perjalanan nnt, :) take care

Nurhayati berkata...

wah lamanye blog ni cuti hihi..

SELAMAT HARI RAYA!!!!

zailamohamad berkata...

to all my bloggers fren..
Selamat hari raya..hati2 di hari raya;)
ar.nie, thanks cause begitu gigih nak carik url zaila..ok will link urs too;)

Abrahyn berkata...

maaf zahir batin dari abrahyn :D
take care...

Opie berkata...

selamat ari raya zaila...maaf zahir batin...drive elok2 ye...sakan cuti sampai 10 hari..heheh

syahadah berkata...

kita ambik ek kad raye ni...
slmt hari raya untuk zaila juga..

yatica berkata...

jgn lupa dtg beraya rmh aku yo..
dan sediakan 'doo it' raya secukupnya utk naurah..naurah tau makcik zaila tokey segala mak nenek yg berjaya gittew..
(dari mak naurah yg mata duitan..wahahah)

:: vErde+hAzizi :: berkata...

salam...

hey babe...

Mr.Doc & I would like to wish YOU & FAMILY peace, happiness & prosperity on EID-UL-FITR!!!

May the divine blessings of ALLAH be with you & family on EID & Always!!!
:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^