Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 14 September 2009

Tolong Mama

BANGGA
anak jantan Zaila dah boleh diharap
tolong mama suapkan adik
LEGA
tak payah nak telan air liur dah;p



P/s : sila abaikan mainan yang bertaburan ittew..itu adalah hasil kerjasama dua beradik dalam gambar di atas;)

5 ulasan:

honeylanz berkata...

baiknye abg! rmh has toys ada merata².. biasa la tuh.. x yah kutip wat penat aja..heheh

Nurhayati berkata...

alahai sweetnye abang...
senang dah la tak yah mummy dia nak suapkan, dah ada assistant =)

Diana (Mama Adam Mukhriz) berkata...

usnya abang suap adik .. bagussss ..... senang mama dia pasnie ;-)

ME berkata...

comelnya dua beradik ittew..

zailamohamad berkata...

Has, betol tu..kang sekejap je rumah ok, pastu bertukar sepah balik

Haziq tu assistant ntok 5 minit pertama jer..then mulalah nak kacau adik dia

Kak Diana, dapatlah rehat sekejap;)

ME, mama dia xcomel???;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^