Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 13 September 2009

Sabtu Kami

Hari Sabtu kami biaser2 aja
pagi tu
Zaila tido jer
maklumlah penat nunggu hubby
yap, my hubby was safely arrived at 6 am
haruslah berchit chat dulu hilangkan kerinduan kan;p
then petang tu kami ke Putrajaya

hantar biskut raya ke Za
Banyak juga yang dia order, dalam 13 balang juga
Alhamdulillah rezeki
pada Za & Zurin
thanks ya^_^

harus bergambar dulu;)

Haziq pon dah pandai bergambar sekarang ni;) abaikan rambut kusut masai orang baru bangun tido

pastu kami ke Kajang

berbuka dengan famili BIL
kalau ke sini, Haziqlah orang yang paling excited sekali
pasal Haziq boleh jumpa
shashak (kakak)
dulu masa dia kecik memang suka nanges kalo p Kajang
maybe kat situ ramai kakak2 yang excited nak main ngan dia
tapi sekarang ni dia yang over
agaknya mungkin Haziq dah pandai bermain ngan kakak2
Kakak2 pon suka layan karenah dia
lagilah mamat tu suka^_^

Izzah, Ninie, Haziq & Shasha tengah melayan game kat facebook

seronok sampai tak nak balik;p sorry anak2 sedare semua, cikla kena balik juga malam tu

and i'm
presenting















Anak buah terbaru..fresh lagi ni;) baru 25 hari

syok tido sampai budak2 tu buat bising tahap gaban pon dia bole cool jer tido..

Malam tu sebelum balik ke Shah Alam
sempat singgah ke Puchong hantar biskut raya
kol 12 malam kami sampai kat rumah
terus tido
pagi esoknya terlambat bangun sahur
telan air jelah
huhuhuhu

P/s : korang sahur ngan apa??

9 ulasan:

N A N I E berkata...

Alahai comilnyer anak buah baru..:)
hepi tgk diorang men games..semua ur niece and nephew manja sangat ngan you..:) besh!

Abrahyn berkata...

congrats for the new family member... :D hehehe kena tambah duit raya tahun nih ye...

Real Woman berkata...

kecik2 dah pandai layan facebook ye!! eheheh

CT NORAMIZA berkata...

budak2 camtulah kan, bila diaorang dah biasa ngan org tu, mmg x heran ngan kita lg :)

comelnya baby, bestkan bau baby!

honeylanz berkata...

jauh jugak berjalan tuh..
sahur dgn nasik grg campak2 aja..hehehe

zailamohamad berkata...

Nanie, diorang memang rapat ngan zaila..tambah2 kalo ngan haziq tu..masa zaila p phuket bulan 5 lepas, diorang r yg jaga haziq & ameera;)

zailamohamad berkata...

hahahaha..memang pon haida, belah hubby kita ada 26 anak buah, belah zaila lak ada 12 orang..belom campur adik2 lagi..kopaks..kopaks...

zailamohamad berkata...

RW, biaser r budak2 zaman sekarang kan..semuanya agi advance dari kita;)

zailamohamad berkata...

Akak Ct, suka bau baby..especially yang masam tu

Has, wah campak2 pon sedap juga;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^