Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 6 Oktober 2009

~~Cuci Mata ~~
















P/s : saje nak amik feel hias rumah..kawan2 suka yang mana satu?? (all pics were googled)

11 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

lady suka yg no 7 tu.. nampak cozy, tak banyak barang, tak semak, nak kemas pun senang.. nampak lapang.. nak golek2 atas lantai pun seronok..hehhe

honeylanz berkata...

vote yg no. 3
reason: i like green color!
tp semua cantik2 gitu..

KV berkata...

akak sukak semua. Rambang mata. Berpusing2 dah ni. Kih kih kih

N A N I E berkata...

beshnyer kalo umah cantik gitu :)
classical english

zailamohamad berkata...

Lady, agree with you..zaila pon cuba nak minimizekan sebanyak mungkin perabot kat rumah..hihihi..bukan apa, for me yang anak kecik ni macam tak sesuai je banyak2 barang, nanti lagi senang bersepah;)

zailamohamad berkata...

Has, zaila pon suka warna hijau..ingat nak cat ruang tamu color hijau juga..tapi tengoklah..nak kn survey lagi ni

zailamohamad berkata...

KV, tu baru sket tuuu..nanti ada lagi zaila mahu tepeks;) tungguuu yaaaa..

Nanie, classical english pon lawa juga kan..nak nak kalo ada banyak bunag hidup kat rumah tu;)

mast@work berkata...

zaila, mas pun suke la cuci mata bab ni.. hahahha

zailamohamad berkata...

Mas, bagus r..mari sama2 kita cuci mata;) lalalalalalalala

Diana (Mama Adam Mukhriz) berkata...

kita laks yg rambang mata nieh ;-)

zailamohamad berkata...

hik hik;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^