Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 11 November 2009

Patah Hati

Sudah lama Zaila tidak bercerita tentang hobi Zaila yang suka mengumpul fridge magnet..Sekarang, bukan tidak aktif mengumpulnya tapi hati Zaila sudah patah disebabkan ini;-
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
kerana patahnya koleksi2 fridge magnetku ini!!!

FM Pangkor pemberian Saymah..ampun mah.."jetik tange Ameera ni!!"

FM Langkawi pemberian K.Hani..Ya ampuun juga!!!

FM Siput kirim kat kawan (abaikan kuku Zaila yang perlukan rawatan tu)

FM Vietnam pembelian hubby semasa outstation d sana

dan semuanya gara-gara budak yang rambut serabut comel ini;-

sabar jelah!!!
nak g kedai jap nak sambungkan balik hatiku benda ini
Agak2 boleh tak??
Kawan2, suka kumpul apa pula??

14 ulasan:

honeylanz berkata...

guna gam gajah..ery gigih tau siap ambik kerusi nk usik FM nih..

Lady of Leisure berkata...

hihi..
sama lah kita zaila...
lady sangat suka kumpul fridge magnet...
kalau gi memana mesti cari benda ni.. kadang tu walau ke sesebuah tempat tu cuma transit kat airport pun lady akan beli FM... bila penuh peti ais rasa best jek kan..

KV berkata...

fm akak pun hancur lebur di kerjakan oleh anak2. Sbb tu bila kenkawan hadiahkan fm akak simpan dlm lemari dulu. Dah dorang besar besok baru boleh tempek. Huhu

ME berkata...

Me pun suka kumpul fridge magnet .. especially kalau jalan2 tapi tak tau mcm mana koleksi key chain lagi byk tu sbb anak me mmg mengumpul .. nak fix board dia pun tak sempat lagi

linahilmin berkata...

zaila, perkaraa yg sama juga happen at my house, baru je mummy ingat nk start collect fm, anak2 dah dulu wat mainan, end up ada yg patah la, ada yg magbet tercabut la! grrrrrr!

CT NORAMIZA berkata...

zaila, ofis kat mana? kalau ada masa, jom kita buat manicure & pedicure sesama. :)

err cantek plak tudung kat profile FB tu, TR ye?

zarin berkata...

owh zaila..
kita senasib...
my FM pun dah patah riuk dah sbb dikerjakan dek hasya :(
la ni dah malas nk wat collection dia

yatie chomeyl berkata...

ingatko patah hati bakpo sakni hehe

syahadah berkata...

kena pencen mengumpul benda nila..smpi anak besar baru collect balik..!!hahahaha

zailamohamad berkata...

Hada, betul tuuuuu;)

jane_doe3328 berkata...

sebab tuh saya kumpol fridge magnet jenis rubber. lemparlah camne pong pasti tidak patah :P

silalah jengah blog jualan saya

http://magnettomadness.blogspot.com

zailamohamad berkata...

Jane, ok!!!

AYUKIRANA berkata...

akupun suke jugak kumpul, tapi magnet yg kawan2 bagi...haha! (magnet vietnam aku mane??? ;p)

zailamohamad berkata...

Ayuuuuuuuuuuuu..ada lagi kat rumah aku..jom jumpa!!! aku ingat nk ajak ko p Ikea, nak tak???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^