Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 28 Januari 2010

I'm waiting

Herm, i'm waiting for the first contestant to submit her/his entry. Does anybody interested to join in this contest?? Is it the price aren't good enough?? Is it too hard for you?? Any questions?? Please don't shy to ask me ya;)

6 ulasan:

che'puan Idot berkata...

ling, mak ni tak reti masuk contestant,
sebab, kalau masuk je mesti menang!
larikkkk.
tapi, jgn risau, mak dtg kedai mek ni.
ada facebook tak makcik?war2 dalam facebook jugak.

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran berkata...

erm.. itulah dah baca syarat2nya.. macam tak berapa nak paham pasal buat esei tue.. nak tulis esei bertajuk apa ekk..???

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

bestnya if ada idea utk mengarang .. tp la nie tak terkejr ler .. each 3 hrs dok bwh meja mengepm susu ..heh..hehh ;-)

zailamohamad berkata...

CPI, alah ko masuk je nyaaaah..akak suka baca penulisan ko yang very the vast tuuu, jangan lupa promote kaw2 punya;)
Zaila dah promote kat facebook dah

zailamohamad berkata...

Jue, dah faham bolehlah join ya;)

zailamohamad berkata...

Diana, tak perlu panjang pun, cukuplah memadai dengan info yang Zaila bg tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^