Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 28 Januari 2010

Entry buat Jue

Salam semua, since Jue (one of my blogger friends) ada tanya nak buat karangan macamana & apa tajuknya & memandangkan Zaila tak boleh balas komen dia (kat office blogspot kena block just boleh approved comment sahaja) so Zaila cerita kat sini ya.

Tajuk tu kawan2 letak aje sebagai "Mari Kelih 2010 Contest" then dalam isi entri tu kawan2 letaklah gambar yang Zaila sediakan iaitu gambar banner bazaar & lokasi kedai kami, just ceritakan yang Mari Kelih Store akan berada di bazaar tu pada 27 & 28hb Februari 2010 di booth #24, senang bukan?? Tak perlu ayat berbunga2 just buat ayat simple yang boleh orang faham sebab tujuan sebenar Zaila buat contest ini adalah untuk buat sedikit promosi tentang bazaar & booth Zaila;)

Lepas dah siap entry tu, copy link entri anda and then paste kat comment box contest Zaila ni, then follow blog Zaila, Mari Kelih & jadik fan of Mari Kelih Store di facebook (yang ni pilihan, kalau ada akaun facebook bolehlah ya)..Then Zaila akan lawatlah blog kawan2 nanti..Senang je, yang penting tolong Zaila promosikan bazaar & booth Zaila aje;)

Berikut adalah beberapa info yang boleh digunakan untuk esei entri tersebut;-
Booth Name & No. : Mari Kelih Store booth #24
Date : 27 & 28hb Februari 2010
Place : Subang Parade (in front of Celebrity Fitness)
What we offer : Pelbagai pilihan tudung muslimah, kain ela, sutera pada harga yang berpatutan (Diskaun 10% ~ 20% ditawarkan) beserta free gift pada 10 orang yang pertama membeli di booth kami;)

So, apa tunggu lagi?? Mulakan karangan anda sekarang..Btw, contest ini tidak terhad pada sesiapa pun, kalau anda berada di over the sea pun boleh join asalkan patuhi syarat2 yang dikenakan;)

Tak jelas lagi?? jangan malu untuk bertanya lagi;)

12 ulasan:

honeylanz berkata...

tunggu...has tgh mengarang ;)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran berkata...

OOoOooo.. baru paham.. kira kita tolong promote kan lah ekk..? untuk maklumkan pada org mengenai kewujudan booth nie..

oraits babeh.. dah faham daa.. nnt jue tolong promotekan di samping kira masuk contest nieee..

hehehe...

zarin berkata...

adoii zaila...mintak maaf, i tk sempat nk mengelih lagi kedai zaila tu..sibuk sikit...nanti ye!

zailamohamad berkata...

Has, take your time dear

zailamohamad berkata...

Jue, lebih kurang macam tu ah..hikhikhik;-)

zailamohamad berkata...

Zarin, takpe..nanti hari bazaar tu datang ya;0

Tihara berkata...

owh kena wat karangan ke..

maya amir berkata...

aramak...i mmg lomah bab2 mengarang nih..hehe

zailamohamad berkata...

Maya, tak perlu panjang2 pun, janji cukup isi;P

Lady of Leisure berkata...

ya ampun sedihnya tengah malam cenggini baru sempat masuk blog kengkawan.. huhuhuh...

zailamohamad berkata...

Tihara, xperlu karangan panjang2 pun

zailamohamad berkata...

Lady, takpe janji datang berkunjung juga walaupon tengah2 malam buta pon

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^