Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 29 Januari 2010

Tired

Just a quick updates from me, minggu ni minggu lemah badan sebab hubby pun tak sihat mana..Sejak office Zaila dah blockkan facebook & blogspot, terpaksalah Zaila membuat blogwalking & bloghopping di tengah2 malam;p Terasa kejapnya masa berlalu, sedar2 sudah pukul 12, hermmm..kalau dengan blog memang tak rasa apalah kan;)

Well, ever since Haziq started his school, i need to make sure that he already finish his homework before he can play or sepahkan rumah (in correct word) with his sister. But to know him, as a 3 y.o kid, i didn't put any pressure on him if he don't want to finish all those homework..Yerlah kan, kesian jugak tengok dia, fenat tau nak tulis satu2..Kita yang tua pon tahu penat, apatah lagi kanak2 ribena.

Herm, what else?? to tell you the truth, i was a bit nervous and scared about my participation in IloveBazaar next month. Every night, i will think of it and seriously nowadays i haven't got any quality sleep at all. Mana mak tak takut nyah, kalau tak dapat sambutan mamp*s mak kena marah ngan laki mak, dah dia yang keluar modal kan;) so guys, if you really love me (ada ke??), please give me a support as this is my first time doing such a big business (for melah, sebab selama ni dok niaga kat dalam office Solar aje) and i hope to see that i can extend my business further (Insya Allah)

This weekend, i will be busy around in somewhere to shop for my MKS and my MIL will arrive in KL this saturday's evening. I guess we will fetch her in KLIA and after that my life will be more superly busy doing all the house chores (berlakon depan MIL kah?? haahaahaaa) so before i forget Happy Weekend for all of you out there^__^

Haziq is doing his homework

Comotnyaaaa buku anak jantan haku ni

18 ulasan:

honeylanz berkata...

ms tadika. has selalu ber bantuan siapkan homework ac ;)
mujur msk darjah satu..dia siapkan sendiri ;)

Sharinginfoz berkata...

kesian kena block kan.. sabar ajalah..... rajin haziq buat kerja sekolah ya...

dapat 1st class tapi tak boleh buat Kerja????
http://peribadiz.blogspot.com/2010/01/dapat-1st-class-tapi-tak-boleh-buat.html

zarin berkata...

rajinnya haziq...baru 3yo kan!
kalau hasya tu, memang dia takkan buat tuh..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

aduyai kena block jugak yer .. kita nie kt ofis mcm2 web dah kena blok .. tinggal blog jer la ..jgn la di blok pulakkkkk .. haru nanti

Lady of Leisure berkata...

samalah kita zaila.. bit tired lately kan...
huhuhu...
nak jengah blog kawan2 pun tak sempat..

Tihara berkata...

PENAT YER ZAILA..TAKPE NANTI DIORANG DAH BESAR SURE AKAN BYK MEMBANTU

yatie chomeyl berkata...

kalu ore ado di Msia, leh jugop jenguk kedai zaila tu. all the best deh

mohdandmeriam berkata...

salam zaila. eh baru 3 tahun dah pandai tulis.haziq akan jadi anak yg pandai,dan taat pada ayah dan ibu.insyaallah.penat tapi berbaloi tak apa,ada ganjarannya nanti diberi Allah.

maya amir berkata...

rajin aa die..mcm my 1st son.. my 2nd son, tak gitu..i lak risau nih..heheh

zailamohamad berkata...

Has, mula2 Haziq pun tak nak buat..puas pujuk tuuu

zailamohamad berkata...

Sharinginfoz, haahaahaa tulah, dah ramai sangat yang asek "bercucuk tanam" di Farmville office;)

zailamohamad berkata...

Zarin, kena paksa tuuuu

zailamohamad berkata...

Diana, kalau kena block blogspot mesti mati kutu kan??

zailamohamad berkata...

Lady, zaila pun same jg, rase bersalah bila xjenguk blog kawan2

zailamohamad berkata...

Tihara, harap2 lagu tu ah

zailamohamad berkata...

Yatie, loni pon jengop doh melalui alam maya doh kan..hihihihi

zailamohamad berkata...

Uncle Mohamad & Untie Meriam, thanks..insya allah harap2 akan menjadi anak yg soleh;)

zailamohamad berkata...

Maya, Ameera rajin mengacau pula;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^