Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 30 Jun 2010

Mari Tengok Gerhana Bersama Dengan Pontianak Sama Serigala Jadian;)


**happy mode**
Suka bila dapat email dari Nuffnang ni:

Dear Nuffnanger,
You're cordially invited to the Premiere Screening of Eclipse happening on;

Date : 7 July (Wednesday)
Time : 9.30pm
Venue : Cathay Cineplex e@Curve

TWO (2) invites have been reserved under your name and email address. Kindly confirm your attendance to the screening by sending a confirmation email to eclipse@nuffnang.com12pm,
before 2 July 2010 (Friday).
Please do not reply to this email. Failure to confirm your attendance will result in your invites being revoked and passed to other bloggers.
Once you've confirmed your attendance by sending us an email, there will NOT be any reply from us. If you have not confirmed your attendance in time, you'll be sent a revoke email from us stating your invitations have been revoked.
Should you confirm your attendance but not attend the screening without prior notification, you will be blacklisted from all our future events.

A ticket collection counter will be setup by 8.30pm at the lobby of the cinema. Kindly collect the invites by 9.30pm as latecomers will not be entertained. We look forward to receiving your confirmation email.
Cheers,

Blogger Relations Department Nuffnang Sdn Bhd

Tak sangka komen yang Zaila tinggalkan di sini menjadi pilihan juri Nuffnang;-

"of course i will choose the werewolf..because Edward sangatlah tak handsome, dahle muka pucat je pastu hisap darah pula tu;D while Jacob pula handsome & such a protective person (in New Moon)

Even though i know that Bella will finally choose Edward but i still vote for Jacob!!
Bella, please give Jacob a chance to be a better werewolf;D"

Haahaahaa..Ada sesiapa yang setuju dengan Zaila tak?? So who will you choose?? Edward / Jacob?? Tell me, tell me??

*Owh, ada sesiapa tak yang dapat invitation ni?? Masih tak tahu lagi nak g ke tak..Herm, ada sesiapa yang nak g dengan Zaila tengok pontianak pucat ni???*

6 ulasan:

:: LadyVerde + Mr.Doc :: berkata...

tidakkkkkkkkkkk!!!
jacobs abs je yg best! hahahahha...GO EDWARDDDDDDD!!!
muahahahhahaa...best best best cant wait to watch it too! ;)

jane_doe3328 berkata...

baru nak baca the series, and baru nak feel which team me nak kene vote. hehe

zailamohamad berkata...

LV, haahaahaa..janganle marah, i know you r a big fan of Edward;D

Lady of Leisure berkata...

heheh tak tau nak vote mana satu vote bella je lah boleh?

Sumijelly berkata...

jadi pergi ker tidak??
boleh suruh org ambilkan tiket bagi pihak..tp kene tahu emel address zaila la...


Sumijelly.com

zailamohamad berkata...

kak Sumi, Zaila xjadi g..huhuhuhuuuu..beli DVD jelah nanti;(
sayang sgt tp susah r hari keje..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^