Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 14 Disember 2010

Please Vote for Baby Emmer Eshan Zariff

Ok, kalau korang semua kawan Zaila yang sejati, silalah bantu Zaila dalam menjayakan misi kawan Zaila bagi mrlihat anak teruna kawan Zaila ni menang peraduan Baby GAP Casting Call ni. Cara-caranya senang sahaja, just tekan butang like *zaman sekarang semua like-like aje kan* pada homepage facebook GAP Casting call then pilih negara Malaysia *sebab kawan Zaila ni orang Malaysia, bukan Indon mahupon Singapore*,
lepas tu lupa silalah cari dekat bahagian index kat atas tu & klik pada huruf E. Kemudian sila cari Emmer Eshan Zarif & klik butang LIKE kat situ ya!! Setiap orang hanya dibenarkan vote sekali sahaja so please, please vote for him ya;) Tarikh last untuk mengundi adalah pada 07/01/2011 ini so cepat klik LIKE pada EMMER;) Pada yang sudah vote, Zaila ucapkan ribuan terima kasih!!

Owh ya, kalau nak tahu, Zaila pernah bercerita tentang baby Emmer Eshan Zariff suatu ketika dulu di sini.

2 ulasan:

Nurhayati berkata...

alalalalaaaa masuk casting gap yer..
okey nanti yati pegi vote banyak2..gud luck encem boy.

Lady of Leisure berkata...

sangat comel.. good luck :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^