Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 17 Mei 2011

Ada Apa Di Mothercare Carnival Sale 2011

sila klik pada gambar untuk paparan lebih jelas

Pada yang masih mencari-cari barangan baby & sukakan jenama dari rangkaian Mothercare, bolehlah ke KLCC (LC204-205 Level 2) pada 28 & 29 May 2011. Ada pelbagai aktiviti menarik juga seperti clowning around, puppet show, Mothercare little fashionista performance, comedy magic show & more.

Klik sini & sini untuk maklumat lanjut.

Ada sesiapa yang berminat nak pergi tak?? Sila mark calendar anda sekarang juga!!

1 ulasan:

saniah berkata...

assalam..ala sale mothercare..i dah takde baby dahh..dulu2 takde plak sale2 mcm ni..anak dah besar baru ada sale2..huhu..anyway have fun shopping..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^