Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 18 Mei 2011

Hancur Berkecai;(


Hancur sudah kasih sayang..



Sedih..tak tahu nak cakap apa lagi..jatuh berderai frame kesayangan..Satu-satunya gambar bersama en suami (nampak sangat both of us tak suka bergambar bersama ya). Bukan tak suka, selalunya bila keluar bersama-sama dengan anak-anak, tak ada siapa yang nak volunteer ambil gambar kami, kalau suruh Haziq pun macam hampeh aje..mesti ada part yang tak masuk dalam gambar (mahu ada gambar macam hantu penanggal nanti)..




So this picture was taken during our company's staff trip to Phuket waaaaay back on 2009 dulu..Masa ni mak takderlah gemuk sangat macam sekarang (again tensionkan diri)..thanks pada Mr fotografer Siam yang beria ambil gambar kami..Eh ingatkan free rupanya kena bayar 100 bath (RM10) sekeping..Tapi it's ok..At least gambar mak cantik *ferasan puji diri sendirik*




Tapi syukur gambar ni masih elok lagi, cuma frame aje yang dah pecah. Tajuk bikin gempak aje kan..Hahahaha..Ni semua gara-gara si dia;-





















































sukalah buat kacau kat dalam rumah ni-____-

3 ulasan:

kasihredha berkata...

frame pecah takpe...boleh cari yg lain :)

fiza berkata...

Ekekekeke...ingatkan apa lah yg hancur. Keja kucing rupanya.... tomeinya kucing tu ☺☺☺

mrs.spicy berkata...

hahahaha..agak doh=p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^