Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 20 Jun 2011

Angau






Haisyyyyy..ni yang aku tak suka kalau gatal tangan browsing some website ni..Kang dah angau sorang-sorang..


Dah-dah!! Nak sambung kerja..Tender banyak nak masuk ni;P

3 ulasan:

fiza berkata...

Skang nih tgh karnival mega sale...lagi bertambah angau tgk brg murah2.

kasihredha berkata...

angau dan berangan tak pe zaila...sebab tak keluarkan duit..hihi

Nurhayati berkata...

betul tu skang ni dah musim sale.
giler tgk sana sini.
nasib takde $$ kalau ada habis dah haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^