Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 8 Jun 2011

Baju Raya Dari Amir Luqman

Weh, baru tahu dah masuk bulan Rejab sudah!! Selain dari berpuasa sunat, korang semua dah tempah ke baju raya?? Isy, isy..patutlah semua blogger dok kecoh pasal tempah baju raya..Rupanya dah nak raya sudah..Rejab, Sya'ban then tibalah Ramadhan..Hai, confirmlah tukang-tukang jahit dah close the door sekarang ni kan?? Mahu haru biru kalau tak dan nak tempah baju raya..Tak syok ah raya nanti kan?? Nak main mecing-mecing ngan en suami pon susah..Haisyyy *mengeluh panjang*



Tapi jangan risau..kalau tak sempat tempah ngan tailor biasa tu takpelah sebab tahun ni korang boleh je tempah ngan Amir Luqman. Apa?? Tak kenal ngan Amir Luqman?? Alaaa..yang gitu-gitu tu;D


nilah orangnya!!



Dengar cerita ramai je retis-retis kita yang tempah baju dengan AL ni..waaaah, kelas gituuu!! Antaranya Dato' CT, Nora Danish, Kavita, Rossa..Pendek kata retis gelemer jelah yang tempah ngan dia ni.


Haaa, kalau raya tahun ni korang rasa nak feeling ala-ala diva macam retis fofular, mohlah ambil tawaran kat milkAdeal ni..Murah sampai 50% tuuu..Kelas ko nyah!! *eh kenapa tetiba tangan meliuk lentuk ni*

boleh ke website Amir Luqman untuk jengah design-design yang ada

Tapi bukan semua baju Al ada tawaran semurah 50% tau, silalah baca term & conditions kat sini;-
As long as u r dressed up in #AmirLuqman, u will be the 'wow' factor of the party. #MilkADeal

2 ulasan:

Nurhayati berkata...

tak pikir lagi baju raya tahun ni huhuhuh

kasihredha berkata...

akak biasanya beli yg siap je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^