Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 23 Jun 2011

Mana Nak Cari Cupcakes Semurah Ni, Siap Dapat Whoopie Pies Lagi!

Bulan Rejab ni bagus untuk ganti puasa. Sambil-sambil beribadah tu bolehlah melatih diri kita puasa sebelum masuk bulan puasa yang sebenarnya kan..Eheh, bukan nak cerita pasal puasa tapi nak warning ni, sesiapa yang puasa hari ni..silalah jangan baca entri ni, kang kalau air suliva korang mengalir hingga menguruskan puasa korang. Eh jangan salahkan mak ya;P

Pada yang tak puasa tu *orang puasa pun boleh juga* ambik tawaran hebat kat MilkAdeal ni. RM18 untuk 6 biji cupcakes & 1 dozen whoopie pies..Mana korang nak carik semurah ni kan?? Dah time ada offer ni, baik cepat-cepat korang beli..Kalau tak, melepas aje..Sayang tau!!


ni ghupa cup cakes tu..Antara pilihan yang boleh kita ambil adalah;-


1) Dark Choc Cupcakes


2) Banana Choc Cupcakes


3) Red Velvet Cupcakes


4) Snowball Cupcakes


5) Lemon Blossom Cupcakes


6) Fairy Cupcakes


7) Snow White Cupcakes


8) Cookies & Cream Cupcakes


9) Chocolate Cupcakes

nilah ghupa whoopie pies tu, kecil-kecil cinonet aje (chocolate whoopie & red velvet whoopie)

Cepatlah beli, boleh buat buka puasa nanti *telan air liur*


Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^