Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 21 Jun 2011

Siapa Nak Pergi Hong Kong & Menang iPad??

Sekarang ni macam-macam peraduan ada, pastu hadiah menarik lak tu..Ada hadiah tiket pelancunganlah, ada bagi gadget macam iPadlah, ada yang nak bagi keretalah..Pendek kata macam-macamlah!! Antara kita nak ngan tak nak join je..

Ni pada sapa-sapa yang rasa nak g jalan-jalan ke Hong Kong Disneyland tanpa keluarkan satu sen pon, Mohler kita pakat main game kat Castrol facebook ni. Korang ada berani?? Nak lawan raksasa ngan dinasour ni?? Alah, budak darjah satu pon boleh kalahkan diorang kot. Senang macam makan kacang ah!! Kalau nak tahu, kenalah like Castrol facebook dulu, baru leh start main game yang ada dalam tu *apa lagi, kliklah laju-laju*


ni gambar raksasa ngan dinasour tu *mehle main ngan aku~katanya*


jom kita start-Up engine wear

Mana tahu rezeki korang boleh menang percutian ke Hong Kong Disneyland..Boleh jumpa Mickey Mouse;)


Klik sini pon boleh;-

1 ulasan:

Thumbelina berkata...

ala...kena main game ke ......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^