Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 16 Ogos 2011

Koleksi Kaften Sutera Crepe Murah Punya!!

Semalam abaya, hari ni aku nak tolong kawan aku clearkan stok kaften sutera crepe yang dia jual ni. Sempena hari raya yang bakal tiba ni, member aku nak "tolak" harga murah punya. Selalu dalam pasaran harga boleh cecah RM280~RM350 *tak caya leh g survey kat kedai/butik* tapi dengan kawan aku ni dia bagi harga RM230 (termasuk kos pos ke Sabah Sarawak)..Murah kan?? Meh pilih mana yang berkenan, stok adalah terhad (yang dalam gambar ni aje so jangan pikir lama-lama, karang melepas). Pada sesiapa yang ada sekitar Aman Perdana, Klang boleh singgah ke rumah member aku ni cuba sendiri..Ni contact member aku, kalau berkenan terus contact dia directly ya..

Nama : Noor Hasliza (Ija)
Phone No : 012-2786170
Email : hasliza2012@gmail.com

KOd Item : CSC-0506


Size : Free size *kat dalam tu ada tali boleh adjust*

KOd Item : CSC-0504
Size : Free size


Kod Item : CSC-0503

Size : Free size

Kod Item : CSC-0502

Size : Free Size


KOd Item : CSC-0409

Size : L - XL (ada tali adjustable kat dalam)



KOd Item : CSC-0401

Size : S - XL


KOd Item : CSC-0402

Size : S - XL

Kod Item : CSC-0404

Size : S - XL


Kalau berminat, cepat-cepat contact Ija untuk reserve..kang gigit jari karang;P

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^