Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 15 Ogos 2011

Jom Beli Koleksi Abaya

Buntu nak pakai apa di hari raya nanti?? Jangan risau, di sini aku ada bawakan koleksi jubah & abaya yang didatangkan khas dari Arab Saudi & memng dijamin yang terbaik ah..Cepat-cepat booking untuk digayakan di hari lebaran nanti ya..Stok adalah terhad so first come first serve;)
Apa-apa, sila email pada aku zailamohamad@yahoo.com untuk pertanyaan lanjut..Jom beraya dengan koleksi gorjes abaya di lebaran nanti;)



Kod Item : J01
Size : M
Harga : RM240
Bahu : 15.5"
Lebar Dada : 20"
Panjang Tangan : 21"
Labuh : 54"
Jenis Fabrik : Malaki, Batu swarovski




Kod item : J02

Harga : RM215

Size : S

Bahu : 15"

Lebar Dada : 19.5"

Panjang Tangan : 21"

Jenis fabrik : Fursan, batu kristal swarovski





KOd Item : J03

Size : S

Harga : RM200

Bahu : 15.5"

Lebar Dada : 23"

Panjang Tangan : 21"

Labuh : 52"

Jenis Fabrik : Malaki, Batu swavroski (umbrella)








Kod Item : J04

Saiz : M

Harga : RM190

Bahu : 16.5"

Lebar Dada : 21"

Panjang Tangan : 21"

Labuh : 52"

Jenis Fabrik : Malaki





Kod Item : J05

Size : S

Harga : RM230

Bahu : 15.5"

Lebar Dada : 20"

Panjang Tangan : 20"

Labuh : 51"

Jenis Fabrik : Fursan





KOd Item : J06

Size : M

Harga : RM240

Bahu : 16"

Lebar Dada : 21"

Panjang Tangan : 21.5"

Labuh : 54"

Jenis Fabrik : Malaki



KOd Item : J07

Size : S

Harga : RM260

Bahu : 15.5"

Lebar Dada : 20"

Panjang Tangan : 21"

Labuh : 52"

Fabrik : Fursan

Jenis : Kimono style (cheong sam)





Kod Item : J08

Saiz : S

Harga : RM240

Bahu : 15"

Lebar Dada : 18"

Panjang Tangan : 21"

Labuh : 52"

Jenis Fabrik : Fursan






Kod Item : J09

Saiz : S

Harga : 240

Bahu : 15.5"

Lebar Dada : 20"

Panjang Tangan : 21"

Labuh : 52"

Jenis Fabrik : Fursan





KOd Item : J10

Saiz : M

Harga : RM240

Bahu : 16"

Lebar Dada : 21"

Panjang Tangan : 21"

Labuh : 52"

Jenis Fabrik : Fursan (handmade)






Pada yang berminat, bolehlah cepat-cepat reserve sebab stok adalah terhad!!


Kalau nak kaften hebat, boleh dapatkan voucher RM100 pada harga RM50 di Addara. Klik sini untuk beli sekarang juga;)

3 ulasan:

Joy berkata...

lawa lawa..tp x confidence sbb tak cukup tinggi ;)

ComeyBelako berkata...

has, standard la...cb beli jubah wajib kena potong kat bawah :)

AyuKirana berkata...

zai, nak tanya ko ada jual lagi tak hanger yg utk sangkut tdng tu? bentuk dia, bulat2....hehe, xreti aku nk describe..kalo ada aku nak beli 2..anything sms aku ye...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^