Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 25 September 2011

Sekitar Jamuan Aidilfitri 2011

tengok gambar makananlah dulu...Esok aku cerita lebih-lebih:P

4 ulasan:

kasihredha berkata...

akhirnya dapat singgah semula diblog zaila...tiba2 je dapat masuk balik.
banyak n3 yg tertinggal ni..

banyaknya menu ...semua best !

Lily@MamaZaraZareef berkata...

wahhhh..meriah makanan tu sume..sori tk dpt dtg ye zaila..melayan tetamu2 dari kampung minggu nih..ikutkan mmg teringin nak ke umah zaila..=)

Ami berkata...

nasik khabu tue ;p

Azmiezas berkata...

ruginya akak x dtg..uhuhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^