Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 23 September 2011

Hadiah Harijadi (Lagi)

Yeay!! dapat hadiah birthday lagi:P

Alaa, actually memang tiap-tiap tahun pun akan dapat selagi aku ni masih berkhidmat di kompeni SASB yang terchenta ni..Sejak 3 tahun lepas, macam-macam dah rasanya aku dapat..Tahun lepas kalau tak silap aku dapat Quran digital, tahun sebelum ni beg sandang tu, sebelum-sebelum ni sudah luper dah apa benda yang aku dapat..Pendek kata syok juga r bila dapat hadiah tu:P

Tahun ni aku dapat....jeng jeng jeng!! Saje nak kasik gimik sket:P

kotak kecik je..cer teka cer teka
mesti korang malas nak layan kan?? oklah, aku bagitahu jelah..Pen Parker je pun:P
tapi siap de nama aku tuuuuuu..ko ade?? *soalan panas punya*
kasik close up sket..bukan satu, tapi dua tuuuuuuuu..bolehlah buat sign cek pasni *koyal lagi*

1 ulasan:

fiza berkata...

Bestnya dpt hadiah. Mcm kat tempat keja saya nih, dpt voucher jusco rm20...sabo jer lah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^