Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 22 Oktober 2011

Jom BerQuarter Pounder!!

Ni lagi satu pengaruh iklan..Blame it on kids!! Tapi bukan selalu anak aku merengek nak makan fast food..Mujurlah diorang ni bukan jenis stok menangis meraung melalak lari masuk restoran kalau nampak restoran fast food ni..Kadang-kadang kalau lalu tepi McD, nampak juga mata Amirul tengok je kat gambar aiskrim Mcsundae tu tapi dek kerana aku tak pernah ajar beli so kalau everytime pass by kaunter tu dia takde pon nak minta-minta..Lagipon dia kan ada athma so jangan haraplah mama nak bagi makan:P

Haritu kan da iklan McD untuk burger Quarter Pounder..terliurlah pula..Lama dah kami tak makan McD..Paling last entah berapa bulan yang lepas dah..so petang tu lepas keje terus ke McD Kota Kemuning, drive tru je sebab malas nak keluar since hujan renyai-renyai kan..Kelakar bila Husna panggil McD tu Meggi..Aperlah HUsna ni:P

Photobucket
Tataplah wajah double quater pounder with cheese *lemak berkilo*
Photobucket
yang ni Quarter Pounder with cheese sajork..nyum..nyum...
Photobucket
Haziq frust sebab aku belikan double cheese burger je untuk dia
Photobucket
Husna pon sama..Percaya tak, habis tau sebijik double cheese burger ni diorang makan..Bukan sebijik kongsi 2 orang tapi sorang satu..Memang melantak sunguhlah anak-anak aku ni:P
Photobucket
Adik Ashraf mama bagi makan fries jek..tunggu dah besar bolehlah join abang & kakak makan double cheese burger..Aduish..pokai..pokai..kena makan fast food sekali sebulan r gamaknya pasni:P
Photobucket
Tengok burger Haziq rasa macam terliur pulak..Tapi takleh makan selalu fast food ni..nanti makin tebal lelemak terkumpul & makin nipis pula dompet en suami:P

Oklah petang ni nak g Jusco pula!! Harap-harap dapat kawal nafsu makan dari masuk ke fast food yang ada kat sana:P

1 ulasan:

kasihredha berkata...

sesekali tak pe zaila...
tapi fastfood ni mmg menggemukkan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^