Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 4 Oktober 2011

Sambungan Apa Yang Menarik Di Jusco Aeon Bukit Tinggi

Sambungan dari entry sebelum ini..hari Jumaat lepas aku sempatlah melepak pergi ke sini lepas kerja..Hajat di hati nak cari spender baru untuk Haziq..Maklumlah, anak jantan aku kan dah besar so memang hari-hari kena bekalkan spender dalam beg pakaian Haziq..Tak larat dah aku nak basuh hari-hari so senang beli banyak sket buat stok:P *padahal alasan nak keluar menghabiskan duit*

Sampai je kat sana, aku nampak macam ada baby fair kat sini so terus terjah..

Photobucket
ada banyak barangan baby macam baju, stroller, walker, mandian, bedak, botol susu *sesungguhnya dalam gambar tu bukan aku ya*
Photobucket
pada sesiapa yang tengah survey stroller bolehlah datang ke sini hujung minggu ni..Kalau tak silap hanya barangan yang ada di lobi ini sahaja yang ada offer & kalau kita pemegang kad Jusco dapat lagi additional 5% diskaun
Photobucket
pampers pun ada juga..Ada barangan jenama Anakku, World of Cartoon, Drypers, Mammy Poko, Pureen & Sweet Cherry pada harga yang berpatutan
Photobucket
Hari tu aku beli sabun basuh botol Pureen pada harga RM10.35 sahaja..Kalau normal price adalah RM12.90 so dah jimat dalam RM2+ dah kan?? Hehehehe

Oklah, itu sahaja laporan dari aku..Cepatlah terjah Jusco ya!! *lagi iklan tak berbayar*

2 ulasan:

littlehumblelynn berkata...

zaila

sumer jusco tgh wat baby fair agaknya..sbb masa pg jusco maluri sabtu lepas pun ada jugak

kalo pg jusco suka beli blouse dia..cantik2 & harga x cekik darah sgt ..

kasihredha berkata...

akak pernah sampai kat jusco bukit tinggi ni 2x je :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^