Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 24 Oktober 2011

Siapa Nak Cupcakes Smurf Yang Comel

Owh ini adalah sangat kewlll..Siapa yang tak suka Smurf kan?? Dari kecil lagi membesar dengan melihat kartun-kartunnya yang comel..secomel orangnya:P

Bagi sesiapa yang minat Smurf, haaa bolehlah try order Smurf cupcakes pula..Super duper cute sampai rasa tak nak makan..Nak tatap je cupcakes tu boleh?? Owh, maybe it's a perfect idea for our kid's birthday celebration. Buat tema Smurf?? super duper cute lagik sekali=)

Sekarang ni ada promosi kat MilkAdeal..Demn!! baru perasan hari ni last..so buat kawan-kawan, masih belum terlambat untuk beli deal ni

 hanya harga RM55 dari harga asal RM120 untuk 16pcs LARGE *capslock menunjukkan berbaloi* ada 3 perisa untuk dipilih!!


klik sini untuk beli Smurf cupcakes;)

2 ulasan:

Tihara berkata...

sedap nye..tiut :)

Nurhayati berkata...

comel smurfs itu.
tapi diriku tidak berapa suka sangat cupcake la..
mungkin sbb diriku tak suka menda manis kot huhuhuhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^