Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 28 Oktober 2011

Terima Kasih

Haritu kan aku da cerita pasal Negara Uzbekistan, then biasalah google bagai apa yang menarik kat sana kan..Hikhikhik..Then bagitahulah en suami kan yang kat sana cenderamata apa yang ada kat sana..Bak kata Lynn, kasi hint kat suami sendirik:P

Alhamdulillah, malam tadi en suami tag gambar di atas kat dalam facebook aku..Huhuhuhu..Terharu noksss..Aku ingatkan en suami belikan pinggan bodoh-bodoh tu je, rupanya siap beli satu set lagi..Harga pon huhuhu..boleh tahan juga..Katanya bersadur emas 24k gituuuuu..

Mode tak sabar nak tengok depan mata..apa-apa pon, tima kasih ya en suami=)

4 ulasan:

littlehumblelynn berkata...

zaila

good !!!

memahami isi hati tersirat & tersurat isteri ter"tinggal" nih..

congrats..

heheheh

mrs.spicy berkata...

wah..make atas mah la kekg

KV berkata...

wahhh...pingge gapo tu zaila? kak kv darat sket. hehe

zailamohamad berkata...

Lynn, hahaha awal2 dah bg hint kat somi kan..aperlah teghuk bini dia ni:P

Mrs.spicy, hahahaa..LOL

KV, pingge biaso jah kak weh..cuma biasolah sano femes nga sevenir pinggan:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^