Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 13 November 2011

Kasihnya Ayah..

Haritu masa en suami balik dari Labuan, sempatlah membelikan anak jantan manja dia ni robot Transformers si Optimus Prime tu..Sebelum ni, dia dok usha je memandangkan harganya yang mak aih *tercekik* boleh tahan mahallah jugak..Tapi kali ni kebetulan masa dia g ada sale 20% katanya so dapatlah rege below RM100 *pon still aku rasa mahail*

Kalau en suami tanya aku, konpem aku suh beli henbeg untuk aku tak bagi beli punya..yerlah, sebab dah tahu yang Haziq ni bukan jenis tahan lama barang menan dia..Ingat patung Ultraman dia yang dulu ah, sekarang ni ntah hidup ke ntah kojol ultraman tu..Tapi...en suami tengah mood baik belikan juga..Aku rasa sebenarnya dia yang mengidam nak main ni, tapi kaber cakap nak bagi anak..tol tak b?? *lariks*

Photobucket
So Haziq adalah orang yang sangat bertuah haritu..tengok, betapa sayangnya papa sama kamu..

Photobucket
jaga elok-elok Optimus Prime ni..kang papa kamu sentap kalau dia tengok Optimus Prime dia patah kaki..opsssss:P

2 ulasan:

s.i.f.a.r berkata...

zaila, ada request,
tolong ajarkan..buat tutorial
cemana nak ada mark pada gambar tu?
apa kita panggil dia eh?? ala..yang cam ko punya tu, tgh2 gambar ada nama blog cam ala-ala copyright gitu!
boleh tak ajar.buat entry satu...

ZianaRazali berkata...

untung haziq dapat menan dari papa..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^