Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 17 November 2011

Lawak


herm..korang nak tak kereta ni?? aku nak jual=)

7 ulasan:

fiza berkata...

Klo bagi free pon tak nak...hahahahaha...

Zaila, pasal register PASTI tu dorang tak der plak minta slip gaji parents. Lain branch lain pengurusan nya kot. Kat situ jer yg saya mampu hantar.

jom baca:

Bawal Goreng Panas @ Cyberjaya Sports Arena
Wordless Picture yang membuatkan Air Mataku Bergenang
Cash-Out Pertama NUFFNANG...Akhirnyaaaaa...
Wordless Wednesday #8: Hobi Saya....
DOA SUPAYA SUAMI SETIA HINGGA KE AKHIR HAYATNYA

kasihredha berkata...

salam zaila
akak selalu datan bertandang ke sini,cuma tak tinggalkan jejak je...:)

kreatif juga ye...kereta lembu moden

AziE berkata...

Kesian kat lembu tu

zailamohamad berkata...

fiza, hahahaa..lembu boleh buat korban what:P

kat sini diorang minta pay slip, maybe sebab ramai sangat yang nak hantar PASTI kot..zaila kalo boleh nak hantar situ juga tapi kecewa..kenalah bagi pada mereka yang betul2 layak kan

Kak Kasihredha, owh ingatkan masih xdapat masuk blog saya:P

AziE, hahaha..kat sini pon ada kereta lembu tapi yang ni unik:P

Iela Fazielah berkata...

memacam....:D

zailamohamad berkata...

Iela Fazielah,

hahaha kan??memacam!!

CeqGu berkata...

hahaha lawak giler

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^