Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 7 Disember 2011

Gucci Sale


source from here

Pada sesapa yang duit tu tak tahu nak buat apa dah..silalah pergi..aku takleh pergi *memang tak mampu pon kecuali ada orang sponsor* Belum sampai hujung bulan pon dah sengkek:P


7 ulasan:

littlehumblelynn berkata...

seriously x pernah berangan nak masuk kedai2 macam ni..

ukur baju di badan sendiri ni..

surely x mampu

dan rasa mmg x kena dgn diri sendiri..

plg mahal pernah beli handbeg adalah beg COACH shj...itupun yang paling murah kot kat butik KLCC tu


hahahaha...

zailamohamad berkata...

littlehumblelynn,

kelas ko mariaaa..beli henbeg Coach..mahu ribu riban jugak tu..aku ni mana nak ada henbeg coach..telan airliur sajaaaa..hahaha:P

fiza berkata...

Tak mampu mak nok. Mak hanya mampu pakai yang tak asli jer...hahahaha...

DaZzlingLilLy berkata...

aku dah tengok tapi yg dlm range kemampuan tu dah habis stock..pejam mata jer lah..

zailamohamad berkata...

fiza,

hak imitation pon mahal apeeee;)

DaZzlingLilly,

giler ah..laku macam goreng pisang panas:P

Sofya berkata...

saya pun sama la... tak leh nak pergi... belanjawan xcukup...

zailamohamad berkata...

Sofya,

tengok dari kejauhan sudahlah:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^