Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 7 Disember 2011

Gila Shopping Online:P

Nampaknya mak dah terjebak..Giler ah..Pasni en suami mesti tahu dah kenapa aku tiap-tiap bulan pakai baju baru:P

Tapi tak kisahlah noks, mak beli pakai duit mak pon..Bukan duit orang lain:P
Rasa tambah meroyan bila sekarang kan tengah SALE sempena krimas..ngeh ngeh ngeh..Ape lagi..Mulalah kelabu mata tengok mana yang berkenan kan:P

Tapi aku suka beli baju je..Kalau jeans / seluar kerja aku suka cari sendiri..Senang nak tengok muat ke tak..Al maklumlah, peha mak kan besar macam peha gajah T___T
Kalau baju pula aku suka beli dress, padankan with jeans..of courselah aku kena cari hak labuh-labuh..barulah menepati piawaian en suami:P

Meh lihat taste aku:P

berkenan ngan dress dari H&M ni..very feminine kan??


This one aku dah purchased from my favourite personal shopper kat UK sana..dress ni dari Dorothy Perkins..Insya Allah bulan ni sampai:P


yang ni leher dia agak luas tapi takpe, kita kan pakai tudung *tapi aku tak belilah hak ni cuma suka design tangan baju tu*
ni pon fav aku juga dari H&M..material 100% Polyester (dah beli satu blouse dari kain jenis Polyester~refer entri ini & memang selesa dipakai)

Ikutkan hati semua nak sambar..tapi apakan daya...duit bukannya tumbuh belakang rumah ahkak..so berpada-padalah..hehehe

Korang selalu tak shopping baju online???

Lupa nak share satu tips, selalunya orang mesti takut kalau tersalah beli saiz kan..bagi aku yang gemarkan dress dari jenama Dorothy Perkins, Miss Selfridge, Topshop..korang bolehlah cuba dulu baju yang berkenan di butik, selalunya saiz memang tak lari..Harga je yang beza so selamat mencuba;-)

9 ulasan:

fiza berkata...

Cantik taste ko nok, berkenan plak aku nengok...rasa mcm nak beli gak. Tapi tu lah, takut beli salah size jer.

zailamohamad berkata...

fiza,

ko g lah try kat butik dulu pastu baru order online:p

Prettywrite berkata...

belum pnah lagi yna beli baju online..kosmetik, tudung, perfume penah la..baju belum bran lagi..hehe..klas2 taste akak eyh..yna pun suka design baju mcm tu..ringan jer tgok..

Wawa Tasliman berkata...

wah sangat menarik... nak order jugak.. :)

zailamohamad berkata...

Prettywrite,

akak beli sebule selai je dek non:P

Wawa Tasliman,

adik search kat facebook Elegantly Muslimah Chic..akak selalu order ngan dia je;)

Sofya berkata...

camna nak kira dalam RM ni..

Joy of Love and Life berkata...

suka gak cuci2 mata tgk website bj online

zailamohamad berkata...

Sofya,

harga semua dalam UK, kena convert ke duit RM tapi selalunya aku tanya diorang siap2 rege berapa..hehehe

Joy of Love and Life,

cuci2 mata kan best;)

Tanpa Nama berkata...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi kami di:

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Kami memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^