Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 3 Mei 2012

Teaser Cuti-Cuti Sabah


































Flight Air Asia Kuala Lumpur - Labuan (27/04/2012)





















Pesisir Pantai Labuan (27/04/2012)





















Ujana Financial Park, Labuan (27/04/2012)





















Anjung Ketam, Kg Tanjung Aru, Labuan (27/04/2012)





















Speed boat Labuan - Menumbok (28/04/2012)





















Kuala Penyu, Sabah (28/04/2012)





















Rumah Terbalik, Tamparuli (28/04/2012)





















Pekan Kundasang (28/04/2012)





















Dairy Farm (28/04/2012)

































Restoran Hidayah Pekan Kundasang (28/04/2012)




























Pekan Kundasang (29/04/2012)
































Pondok Timpohon, Mount Kinabalu Park (29/04/2012)





















Taman Kinabalu (29/04/2012)





















Kundasang War Memorial Park (29/04/2012)



























Kundasang War Memorial Park (29/04/2012)



























Poring Hot Spring, Ranau (29/04/2012)

 
 Kota Kinabalu City View (29/04/2012)



























Pasar Malam Kota Kinabalu (29/04/2012)



























 Seafood at Pasar Filipina (29/04/2012)





















Jeti Menumbok (30/04/2012)



























Labuan Airport (01/05/2012)

Nantikan travelogue Sabah yang penuh dengan aksi, emosi, suka & duka aku sepanjang 5 hari berada di bumi Sabah!

8 ulasan:

littlehumblelynn berkata...

Cpttttt!!!cant wait!!!!!

kasihredha berkata...

rumah terbalik tu best la zaila

mummY daniSha berkata...

besnye gi kundasang..teringn nak gi sana =p

DaZzlingLilLy berkata...

semuanya ada kt sabah yer..hutan,gunung,laut,shopping mall..complete pakej..nnt aku nak honeymoon kat sana lah..poyo je kan..haha

Eliss Mie berkata...

mak aihh cantiknya..jelez aku..bila ntah nak sampai jugak ni. uitm sabah plz panggil aku buat demo (free laa kalau kesana :p)

zailamohamad berkata...

Lynn,

sabar..sabar..aku pon kebetulan tgh banyak keje skrg ni..curi2 update je ni..huhuhuhu

kak kasihredha,

saya xmasuk pon..bergambar dari luar sahaja..huhuhu

mummy danisha,

insya Allah..satu hari nanti boleh g:)

Lilly,

serious best!! aku rekemenkan ko g honeymoon kat sana..g pulau2 pon best tapi aku tak sempat g sana

Elissmie,

kalau free mesti tambah best:)

iswatie "colours of life" berkata...

eh laki ko x gi ka? awat ramai org pi sabah time cuti 4 hari nih...

aku nak pi hujung tahun coz skrg x leh nak ambik cuti...

zailamohamad berkata...

Watie,

aku g ngan anak-anak je & SIL aku..husben aku tukang sponsor sahaja..hahahaha

nanti pergilah Kundasang! best yang amat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^