Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 11 Jun 2012

Ada Tetamu Datang Rumah

haziq

amirul  

*kerja anak jantan aku..saja nak biarkan di situ sebagai kenangan..pantang mama buka lappy sibuk nak konker..handset pon takleh biar dah sebab dia suka hantar sms dekat papa dia..haisy..anak jantan aku ni*

Assalamu'alaikum,

Salam Monday Blues..Sepatutnya entry ni nak publish hari Jumaat lagi tapi memandangkan asyik busy je..so tangguh sampai hari ni..hehehe

Khamis lepas adik aku datang rumah..Fuuuh lega sebab sampai juga dia di Shah Alam ni walaupon pagi tu ditinggalkan bas..Aperlah Pok Su Di ni..sepatutnya naik bas pukul 8.30 pagi di Bachok tapi dek sampai lambat di stesen bas, rupanya bas tu dah tinggalkan dia..Nasib baik sempat kejar bas naik di Pasir Puteh pula..Haisy...nasib baik juga bas, kalau kapal terbang..bye bye jelah jawab dia:P

Well, Pok Su Di dah balik kampung dah pon malam tadi..datang sekejap je rumah aku tapi ok jugalah..kalau datang lama-lama, mahu aku plak membosan nak entertain apa nanti..hikhikhik..Yerlah..aku bukannya jenis rajin masak, kalau datangs ekejap bolehlah masak-masak..tapi kalau datang lama..sendiri mahu ingat..masaklah sendiri:P Takpon jadi tukang masak aku..HAHAHA

Petang tu adik aku sampai ngam-ngam time dinner..Nasib baik haritu aku memang cuti so sempatlah masak lauk ayam goreng kunyit, sup ayam & ikan tenggiri masin..layan gambar jelah ya..hehehehe




ikan tenggiri masin ni Kak Na pos dari Labuan..memang sedap r goreng dengan bawang & cili pastu makan dengan nasi panas-panas..

Arghhhh tetiba melapau...bye!

4 ulasan:

kasihredha berkata...

semua kena dgn selera akak...
sedappp :)

Eliss Mie berkata...

aduhai terliurnyaa tengok makanan!!

Has berkata...

ayam goreng kunyit mu ni sgt la yummy. terliur

zailamohamad berkata...

kasihredha,

saya tak tahan tengok ikan masin tu..terliur!

Elissmie,

aku pon terliur jugaaaa

Has,

mehlah datang rumah..i masak:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^