Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 11 Jun 2012

Buffered Earning Terbaru, Terima Kasih Nuffnang!



Thanks Nuffnang!! Nak cash outkan duit yang terkumpul macam sayang sajork..Tunggulah banyak sket baru cash outkan..Hehehe

Nampak gaya, lepas ni aku akan jadi full time blogger + inilah mata pencarian aku as a Stay At Home Mummy (SAHM) nanti..Apa-apa pon..syukur dengan rezeki yang Allah kurniakan..Moga bertambah-tambah rezeki aku & famili nanti..Aminnnn

Bye!

5 ulasan:

iswatie "colours of life" berkata...

wahhh best jd fulltime blogger

Has berkata...

tak bergerak2 pun duit nuffnang...abis active dah update blog :p

mummY daniSha berkata...

wah..besnye kak..sy sejak join bulan april,25 sen je hehee

Lily@MamaZaraZareef berkata...

dah plan nk berhenti kerja ye..bestnye fokus ngan anak2 n family jek pasni..kite masih lom leh berhenti kerja..tanggungan byk lagi..huhuhu

zailamohamad berkata...

iswatie,

yolah sangat..entah2 pasni blog bersawang sebab tak dan nak update..HAHAHA

Has,

naikkan traffic blog

mummy danisha,

akak 2 tahun tunggu baru dapat RM200 tau T___T so bersabarlah!

Lily,

anak dah ramai..huhuhu terpaksa juga berhenti keje, nak ambik maid husben tak suka. tapi takpe zaila akan buat biz juga slow2..hehehe moga2 dimurahkan rezeki dari Yang Esa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^