Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 19 September 2012

Lagi Gambar Pengguna AS Beauty

Assalamu'alaikum,

Rentetan dari entry Kulit Muka Cerah Berseri Dengan AS Beauty, ramai yang sms bertanyakan harga & berminat untuk beli. So kat sini aku nak letak lagi gambar pengguna AS Beauty dalam famili ipar aku. Mula-mula tu adik ipar aku yang pakai & setelah kami melihat kesan yang cepat, ramailah adik & kakak ipar aku yang mencubanya & sekarang ada yang dah jadi pengedar di office masing-masing dahpon..Aku je yang masih belum nampak hasilnya sebab pakai tak pakai..HAHAHA *jangan salahkan produk tapi salahkan hormon ibu mengandung yang pemalas tahap lipan ni*


Gambar terkini hari raya yang lepas, fokuskan gambar yang dibulat itu..Mereka adalah pelanggan AS Beauty yang berpuashati dengan keberkesanan produknya:) Kalau kira famili ipar aku ni takderlah yang cerah semulajadi *faktor genetik* HAHA tapi dengan pemakaian AS Beauty yang berterusan, ada canler nak cerah berseri-seri mengalahkan lampu suluh..HAHA


Ni ulang tayang lagi gambar adik ipar aku since haritu ada yang komplen cakap gambar jauh..hah ni gambar terdekat yang boleh aku cari..Puas godek facebook dia semata-mata nak tunjuk testimoni..gigih kan


So sekali lagi, pada yang berminat bolehlah dapatkannya sekarang
Harga : set percubaan : RM50 mengandungi sabun, krim malam & krim siang (anggaran bekalan sebulan)
set penuh : RM120 (mengandungi sabun, krim siang & krim siang bekas besar)
Harga tidak termasuk pos (RM6 bagi Semenanjung Malaysia & RM10 Sabah & Sarawak)
Pembelian sabun sahaja (RM40/pc), Krim Siang (RM40) & Krim Malam (RM40)
Pembelian 4 unit ke atas akan mendapat harga istimewa (bagi pembelian bukan set)
Pembelian 2 set ke atas percuma kos pos

Jangan lupa hubungi aku;
email : zailamohamad@yahoo.com (Tajuk : AS Beauty)
Phone no. : 012-3228651

Dapatkan pelbagai makanan sunnah di MKS Gedung Serbanika Online 
Dapatkan pelbagai buku agama & motivasi di MKS Kedai Buku Online
Dapatkan produk kecantikan AS Beauty di sini
Dapatkan pelbagai barangan untuk majlis harijadi di MKS Party Solutions

2 ulasan:

sisdee berkata...

oh best ke hahahaha soalan sengal..mls dah pkr pasal muka bila apa dipakai tak ok dah huhu..

zaila klu smpat email i lebih lanjut pasal AS beauty nie ek :)

sthidayah@gmail.com

zailamohamad berkata...

ok sisdee..Insya Allah will do

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^