Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 10 Disember 2012

Jom Beli Kain Ela Murah-Murah!!

Assalamualaikum,

Selamat pagi semua..hari ni aku ada check up dengan Dr. Siti so tak sempat nak update entri hujung minggu..Tapi jangan risau, meh cuci mata dulu dengan kain ela terbaru yang baru masuk di kedai aku. Bolehlah like facebook (Mari Kelih Store) kerana di situ ada pelbagai jenis kain, baju peplum labuh, makanan sunnah & telekung solat kanak-kanak pada harga yang berpatutan.

Oklah ini details untuk kain ela di bawah :

- Kain Ela Yasanta 4D terbaru di pasaran
- Corak menarik, kain bermutu tinggi
- Harga : RM70 termasuk pos
- Pembelian borong minimum 6 helai, PM untuk harga borong
- Berminat, bolehlah sms terus ke 012-3228651 & beritahu kod no.
- Stok adalah terhad so siapa cepat dia dapat









Cikgu-cikgu mesti nak pakai baju baru untuk ke sekolah tahun hadapan kan? So cepat-cepat order sekarang!!!!

Jangan lupa juga untuk like page kedai-kedai aku di bawah:

Dapatkan pelbagai pakej makanan sunnah (pakej pantang, pakej kurma, pakej sihat) diMKS Gedung Serbanika Online  
Dapatkan pelbagai buku agama & motivasi dari penulis tersohor di MKS Kedai Buku Online
Dapatkan produk kecantikan AS Beauty untuk kekal cerah berseri di sini
Dapatkan pelbagai barangan untuk majlis harijadi di MKS Party Solutions

3 ulasan:

Nurhayati berkata...

cantik2 nya
suka yg first tu :)

maya amir berkata...

yg KE10 tu cantik ye.. aku kalau keje lagi, memang beli dah..hehehe...

mama_saly berkata...

semuanya cantik2 lah..:)

sy follow sini..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^