Thursday, September 26, 2013

Jom Order Handbag Murah-Murah di Ooh!MyBag

**Segmen tajaan : entri melekat selama 24 jam**

Assalamualaikum,

Hujung bulan ni dah gaji kan? Apa lagi kalau yang kaum Hawa mulalah tangan gatal buka website buka fanpage sana sini jenguk apa yang berkenan di hati kan? Tak mengapa, bukan salah pun, penat-penat bekerja haruslah sesekali hadiahkan diri sendiri dengan benda yang kita suka kan?

Kalau perempuan ni tipulah kalau tak suka handbag, bukan setakat handbag, kasut, baju, alat make up, wangian, cadar, langsir dan macam-macam lagilah mestilah suka kan?

Ok, ni aku mahu perkenalkan sebuah blog yang menjual barangan asli dari United States (US). Jangan risau, ini bukan gred cap AA mahupun AAAAA (konon lagi banyak A lagi dekat pada yang asli). Ini semua asli, dibawakan terus dari US. Yang bagusnya boleh buat sistem bayaran ansuran (installment) iaitu 2 kali bayar. Jadi kalau sabar sedikit, bulan kedua sudah boleh dapat barangnya.

Jom cuci-cuci mata sambil habis-habiskan duit di sini :

Blog : http://www.oohmybags.com

Fanpage : https://www.facebook.com/ooh.mybags

Instagram : http://instagram.com/oohmybags



beg idaman kalbu dari Mr. Michael Kors


jenama Coach pon ada juga

Selain daripada handbag, boleh juga buat tempahan untuk :

- wangian dari Victoria Secret
- kaca mata dari Ray Ban
- seluar pembentuk tubuh dari Spanx

Kalau berminat silalah terjah cuci-cuci mata atau letak order dahulu. Mana tahu raya haji ni boleh melaram dengan handbag baru uolssss :)

Jom beriklan di sini :   SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : http://zailabinimdae.blogspot.com/2013/08/iklankan-produk-servis-di-rangkaian.html

Jom beli buku agama & motivasi di sini : Kedai Buku Online Anda
Jom beli makanan sunnah & kelengkapan solat di sini : Gedung Sunnah Online 
Jom beli kelengkapan parti harijadi pada harga borong di sini : MKS Party Solution
Jom jalan-jalan cari makan di sini : JJCM Keluarga Zaila
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini : Akademi Bekerja Di Rumah

Untuk yang berminat mendaftar belajar kelas asas blog & fanpage, hubungi melalui :

Email : zailamohamad@yahoo.com
Sms/whats app : 012-3228651
Facebook : zaila mohamad

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015