Thursday, February 27, 2014

Mahu 44 Resepi Pantang Tradisi Melayu Secara Percuma Tak?

Assalamualaikum semua,

Khas bagi pembaca blog aku yang sedang mengandung dan bakal melahirkan anak. Tidak kira lah kelahiran pertama, kedua, ketiga atau keberapa kerana aku ada sebuah ebook iaitu 44 Resepi Pantang Tradisi Melayu yang sangatlah best kerana di dalamnya ada dimuatkan 44 resepi untuk orang-orang yang berpantang ni. Yang tak berpantang pun boleh amalkan juga jika mahu sihat dan kurus bergaya :)

Kalau mahu ebook ini secara PERCUMA (capslock sebab nak bagitahu percuma) kalian dapatkan dahulu ebook Panduan 44 Hari Pantang Tradisional & Moden di sini : Tempah Ebook Panduan 44 Hari Pantang Tradisional & Moden dan kemudian buat ulasan ebook tersebut. Susulan nanti ebook 44 Resepi Pantang Tradisi Melayu akan menjadi milik kalian juga. Tawaran ini sah sehingga 30hb Mac 2014 ini sahaja sebab selepas ini harga sudah lain. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk menampah semasa tawaran masih ada ini.

Sehingga bertemu lagi.

Laluan iklan sat :

Jom dapatkan pes segera masakan kurma, daging masak hitam dan ayam masak merah dari Selera Wawasan ini. Aku dah cuba dan memang sedap. Boleh hubungi nombor di atas untuk tempahan.

Bagi mereka yang ingin mengiklankan produk /servis / perniagaan anda, boleh hubungi aku di zailamohamad@yahoo.com atau 012-3228651 untuk sebarang pertanyaan. Terima kasih.

1 comment:

Kucing Hitam said...

Banyak nyer resepi tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015