Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 29 April 2014

Tudung Shawl Cantik-Cantik Untuk Raya Dari Hunny Shawl Boutique

*Laluan iklan sat nooo*
Nama : Hunny Shawl Boutique

Jenis perniagaan : Selendang & pakaian muslimah

Alamat fanpage :Hunny Shawl Boutique

No. Telefon : 012-451 1126

Keterangan :

Bagi penggemar selendang dan tudung gaya muslimah terkini, boleh layari fanpage Hunny Shawl Boutique untuk pelbagai pilihan tudung yang cantik dan murah.

========================================================================

Sempena Ramadhan yang akan menjelang tiba, sesiapa yang ingin meletakkan iklan di blog ini atau blog SOHO Directory aku bolehlah PM aku melalui :

Email : zailamohamad@yahoo.com
Phone No : 012-3228651
Facebook : Zaila Mohamad

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^