Monday, October 13, 2014

Ragam Hamil Di Majalah Sri Dewi Keluarga

Assalamualaikum,

Hari Jumaat lepas, salah seorang kawan aku telah tag gambar di bawah ini di dalam facebook. Alhamdulillah, akhirnya dah keluar juga ya. Terima kasih kepada wartawan Karangkraf, kak Netty dan juga editor majalah kerana sudi menyiarkan kisah aku ragam hamil aku yang tak seberapa ini.

Semoga ianya dapat dijadikan inspirasi buat semua surirumah mahupun suri yang masih bekerja.




Jangan lupa dapatkan majalah Sri Dewi Keluarga keluaran November 2014. Gambar muka depan si cantik manis Irma Hasmie dan keluarga. Alhamdulillah, akhirnya terpampang juga kisah kami di dalam majalah. Suka betul Haziq bila baca kisah mama di dalam majalah :)

Oklah, nanti lah kita cerita di lain entri. Mahu masak pula. Bye!

3 comments:

mummY daniSha said...

wahhhhh kakkk!!glamer u hehhee...

zailahafni said...

Tahniah2 :)

Nak autograf! Hehe

monalita mansor said...

kikiki...glamer aa Mc La

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015