Thursday, March 5, 2015

Idea Untuk Door Gift Majlis Hari Jadi Anak-Anak

Assalamualaikum,

Sesiapa yang sedang merancang untuk mengadakan majlis harijadi untuk anak-anak, meh dekat-dekat kerana aku nak cadangkan beberapa jenis barangan yang boleh diberikan ke dalam plastik / beg kertas "door gift" majlis nanti. Sesuai sangatlah untuk anak-anak!

Antara barangan yang boleh diberikan adalah :

- set alat tulis
- buku nota kecil
- makanan (pastikan yang berkhasiat sahaja tau)
- minuman (kalau boleh beri minuman Milo kotak kecil atau susu UHT)
- sapu tangan / tisu

Oh! Nak ambil peluang promosikan barangan parti harijadi yang aku jual. Boleh tengok mana-mana yang berkenan. Stok bergantung kepada stok dari pembekal jadi kena lah tempah awal-awal supaya memudahkan aku mencari barang yang sesuai (kalau stok habis selalunya aku akan cadangkan produk yang sama harga dan tema dengan yang pelanggan mahu).


Buku nota kecil


buku nota besar


set alat tulis

Kalau dah bagi barang tu sudah tentulah mahukan beg kertas yang super duper lawa ikut tema kan








Untuk sebarang tempahan boleh PM / WA di 012-970 6828 ya. Pembelian borong min 12pcs dan belum termasuk kos pos. Sila tempah sekurang-kurangnya sebulan sebelum majlis dan penghantaran melalui POslaju hanya pada hari ISNIN dan SABTU bekerja sahaja kecuali memang ada banyak barang nak hantar jadi aku akan poskan sekali.

Harap faham terma & syarat di atas dahulu sebelum melakukan sebarang urusniaga. Sekian terima kasih :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015