Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 9 Mac 2015

Peluang Beriklan di Blog Ini


Assalamualaikum,

Kepada sesiapa yang ingin meletakkan iklan produk / servis / kedai online mahupun offline di blog ini, sila dapatkan ebook sulung aku "SURIRUMAH JUGA BOLEH BERBISNES" pada harga RM25 dan aku akan membuat review / ulasan secara percuma dan diletakkan "entri melekat / teratas" selama 24 jam di blog ini.

Trafik blog ini melebihi 1500 kunjungan trafik pada setiap hari. Insya Allah, blog ini dan beberapa blog aku yang lain di sini juga merupakan tangga carian pertama carian Google & Bing. Untuk mendapatkan ebook ini boleh tempah di sini : BORANG TEMPAHAN atau Whats App ke 012-970 6828 sekarang!

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^