Tuesday, May 12, 2015

Tips Memikat Suami

*Segmen Tajaan*

Assalamualaikum,

Lamanya tak menulis di sini. Sejak balik kampung awal bulan Mei yang lepas memang sibuk (sibuk ke malas) dengan aktiviti. Insya Allah, nak masuk trek balik dah ni nanti kesian uols takde stori nak baca kan? Hari ni nak kongsikan tips memikat suami versi kak La, eh silap sebenarnya nak promosikan produk pakaian dalam nn_lingerie (sila follow di Instagram). Kenapa? Kerana di sini ada banyak pilihan pakaian dalam khas untuk wanita yang sudah berkahwin dan tidak punya bentuk badan persis model pakaian dalam Victoria Secret (VS) tu.. Ehem ehem ahkak lah tu T____T"

Nak pergi beli di kedai pula tak ada masa (eh bukan tak ada masa tapi ala-ala malu-malu ghimau gitu). Maklumlah mesti malu dengan amoi yang jaga kaunter bila nak tanya tang saiz bukan? Haaa kalau beli dengan nn_lingerie ni tak payah nak malu-malu sebab tokei dia pun awak tak kenal dan tak nampak batang hidungnya, ye tak? Tapi aku kenal lah tokei nn_lingerie ni sebab dia adalah salah seorang pelajar kelas asas blog fanpage & beriklan di Instagram. Cun melecun tuannya dan yang penting USAHAWAN MUSLIMAH yang berjaya okkai. Jadi, tak salah jika kita membeli dengan "orang kita" ye tak? YANG PENTING kualiti memang dijaga dan dipilih khas untuk semua isteri-isteri yang mahu tampil menawan di hadapan suami.

Cepat follow laju-laju nn_lingerie di Instagram. Klik sini --- nn_lingerie. Antara pilihan baju-baju tidur yang seksi lagi menarik ada di bawah, tapi aku tak letak banyak sebab nak uols tengok sendiri di dalam Instagram nn_lingerie ni yaaa
 Nak warna apa? ada tali takde tali? ada renda takde renda? semua ada, bagitahu saiz dan buat pembayaran, terus sampai ke pintu rumah tanpa perlu susah-susah keluar rumah. Pada suami yang nak notti-notti dengan bini boleh je beli dan buat kejutan gitu hantar ke rumah / tempat kerja isteri, kompem malam tu terus dapat "hadiah" baik punya :P



Cantik bukan? Ada yang labuh ada yang singkat ada yang tali halus ada yang tali besar, banyak eh pilihannya. Nak kena beli aje dan tentukan saiz. Jangan malu-malu untuk PM / WA Pn Ima di 012-299 8997 yaa, bagitahu aje baca melalui blog Cikgu Zaila kompom dapat layanan bagus punya (dengan syarat uols pon mestilah lemah lembut juga ya). Sesuai dibeli untuk digayakan depan suami, atau suami beli untuk dihadiahkan buat isteri atau nak bagi hadiah buat pengantin baru pun apa salahnya kan? Nanti uols dapat pahala juga jika hubungan mereka bertambah erat :)

Sebenarnya aku ada buat group rahsia di dalam facebook iaitu Tips Memikat Suami (khas untuk wanita sahaja) untuk berkongsikan tips dan cara-cara untuk pikat suami sendiri. Jangan pikat suami orang lain sudah, jadi kat dalam tu adalah tips-tips yang diberikan sebgaai peringatan untuk isteri-isteri baik yang surirumah mahupun yang sedang bekerja. Maklumlah kita ni sejak dah kawin dan beranak, masing-masing sibuk layan anak sampai laki sendiri terabai kan? Malu lah nak mengaku tu :P

Aku pun sama juga, biasalah kita manusia memang banyak kelemahan yang kadang-kadang tak perasan sampai satu masa terjadi pada diri sendiri (selama ni tengok orang je) jadi apa salahnya kita berpesan-pesan ke arah kebaikan dan berkongsi ilmu masing-masing. Boleh klik sini untuk sertainya : GROUP RAHSIA TIPS MEMIKAT SUAMI. HANYA WANITA SAHAJA yaaaaa. Lelaki sila nasihatkan siteri supaya join group ini kalau tak mahu menyesal :P

Oklah, sekian sahaja segmen tajaan untuk hari ini. Sebenarnya ada banyak lagi nak tulis tapi insya Allah menyusul kemudian. Bagi mereka yang mahu produk / servis di iklankan di blog ini boleh hubungi aku melalui :

Emel : zailamohamad@gmail.com
Facebook : Zaila Mohamad
WA : 012-970 6828

Terima kasih :)

1 comment:

Ummul Azkee said...

best juga kslu beli ni.hihihi

housewifearts.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015