Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 19 April 2017

Rempah Nasi Arab Al Bayt Kembali Lagi, Jom Dapatkannya Untuk Berbuka Puasa!


Assalamualaikum,

Stok rempah nasi arab Al-Bayt sudah ada. Sesuai sangatlah kan nak guna bila bulan puasa ni :)
Pada yang berminat boleh Whats App di 012-970 6828 ya. Buat masa sekarang stok mandy ayam, mandy kambing dan kabsah ayam aje yang ada.

Cepat beli sebelum kehabisan stok. Serunding juga sudah masuk 5kg tapi sehari aje habis. Insya Allah sekarang dibuka pre order. Whats App ke 012-970 6828 ya untuk apa-apa pertanyaan. Kalau nak jadi ejen jualan pun boleh. Produk laku keras sempena puasa :)


Sedapnya serunding tabur atas nasi. Makin berselera kau makan. Kah kah kah


Serunding daging tempatan tau, original dari Kampung Laut, Tumpat. Yang penting 100% buatan orang tempatan, takde mat saleh mahupun mat bangla yang mengacaunya ;)


Apa kata pelanggan? Alhamdulillah sedap, mula-mula beli 1.5kg kemudian nak tambah lagi 3kg. Rezeki :)

Insya Allah lebih banyak testimoni dari pelanggan akan menyusul.

Bye!

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^